Hjertestarterdagen

I år fejrer vi Hjertestarterdagen i Aarhus, hvor Tivoli Friheden har takket ja til, at vi kommer forbi og fortæller parkens gæster om hjertstarteren genoplivning og alarmering. Vi kommer til at holde til ved ?????, hvor du finder os mellem kl. 11 og 16, til en gratis og helt uforpligtende snak om, hvordan du kan gøre en forskel, når du oplever en person falde om med hjertestop.

Når du kigger forbi vores telt i Tivoli Friheden, får du mulighed for at benytte en hjertestarter, og mindst lige så vigtigt: Du får mulighed for at prøve at give livreddende hjertemassage på en dukke.

Hjertestarterdagen, hvert år den 16. oktober er en international begivenhed, hvor der sættes fokus på at redde liv med hjertestarteren. Hjertestarterdagen i Danmark er koordineret af Dansk Råd for genoplivning, som i samarbejde med TrygFonden siker at der er relevant materiale til rådighed.

At redde liv er mere end blot vores forretningsgrundlag, det er også en hjertesag! Derfor er vi også at finde i forbindelse med den internationale hjertestarterdag d 16. oktober. Her forsøger vi at finde et velbesøgt sted, hvor vi, helt gratis, står og deler ud af viden om hjertestartere og genoplivning.

Hjertestarterdagen, er den også for børn?

Børn kan også lære om genoplivning og brug af hjertestarter, og de fleste er yderst nysgerrige på emnet! Derfor ynder vi også stå på steder hvor børn og forældre kommer og har en hyggelig dag.

Udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *