Hyr en livredder

Skal åbent vand svømmeturen foregå i trygge rammer? Har du ikke en instruktør/livredder i dit netværk? Uanset om du er en del af en lille gruppe, eller du arrangerer et større svømmeevent, står vi klar til at hjælpe dig. Et større event kan fx være open water / åbent vand stævne, triatlon stævne eller vinterbadefestival / happening.

Hos os kan du hyre en livredder, som følger dig/jer på svømmeturen. Vores livredder følger typisk med på SUP eller rescue board, afhængig af strækning, antal svømmere/badende osv. Nogle gange vil livredderen blive på land, hvis dette skønnes bedst. Uanset hvad, sikrer livredderen/livredderne, at du hurtigst mulig kan få hjælp, hvis behovet opstår. Hjælpen kan være alt fra et kort hvil ved boardet, over i landsætning til decideret redning ved ildebefindende/drukning.

Når du hyrer en livredder, starter vi ud med en kort sikkerhedsbriefing, inden vi svømmer ud, så alle på dagen er bekendt med signaler og opmærksomhedspunkter (vejr, vind og vandtemperatur) på turen.

Hvad får du ikke, når du hyrer en livredder?

Vores livredder er ikke med på turen for at give dig undervisning i svømning, men udelukkende for at øge vandsikkerheden. Du skal altså ikke forvente en hel stribe tips til optimering af din svømning. Ønsker du tips til forbedring af din crawl, anbefaler vi i stedet at du melder dig til Lær Crawl i Snejbjerg Svømmeklub