Om Styrpåhjertestarteren.dk

Styrpåhjertestarteren.dk

Skal din virksomheds medarbejdere klædes på til at træde til med førstehjælp ved hjertestop?

Når du vælger StyrPåHjertestarteren.dk sørger jeg for at alle får trænet brugen af hjertestarter, og den mindst lige så vigtige hjertelungeredning (hjertemassage og kunstigt åndedræt), uanset om du vælger vores effektive kurser på helt ned til 90 minutter, et grundigere kursus på 4 timer, eller vi går all-in, og bliver enige om at specialtilpasset kursus af længere varighed.

Alle vore kurser er bygget op om en praktisk tilgang, så hver kursist får mest mulig tid til, at træne praktisk hjertelungeredning og brug af hjertestarter på vores medbragte træningsdukker – det er nemlig den praktiske træning, der gør en forskel, når du, eller din kollega pludselig står i kritisk situation, hvor der er brug for at handle instinktivt i forbindelse med et hjertestop.

Lars Jonsson, Ejer af StyrPåHjertestarteren.dk

StyrPåhjertestarterens historie / baggrund

Jeg startede Styrpåhjertestarteren.dk august 2019, efter at have samlet mange års erfaring indenfor kurser og prøver i genoplivning og livredning.

  • 1998: Første livredderprøve
  • 2008: Uddannet bassinlivredderdommer (Dansk Svømmeunion*)
  • 2013: Uddannet instruktør i genoplivning (ERC)
  • 2017: Uddannet åbent vand livredderdommer (Dansk Svømmeunion)
  • 2018: Uddannet Giv Liv instruktør (Hjerteforeningen)
  • 2018: Uddannet instruktørtræner (ERC)
  • 2019: Certificeret instruktør (Lifesavingworld)
  • 2021: Undervisning af Dansk Svømmeunions bassinlivredderdommere
  • 2023: Certificeret instruktør i Livredderførstehjælp – Ilt og spinal stabilsering Dansk Råd for Genoplivning / SvømDanmark*

Ved større opgaver, trækker jeg på mit netværk af instruktører, så vi altid kan få gennemført kurserne i et optimalt læringsmiljø, hvor både læring og sikkerhed er i højsædet. I netværket har jeg både instruktører med beredskabsfaglig baggrund fra redningsberedskabet samt sundhedsfaglige medarbejdere fra Præhospitalet og hospitalet.

At jeg kom til at lave min egen virksomhed indenfor undervisning i hjertelungeredning og livredning har været en serie af tilfældigheder, som betydet at jeg har tilegnet mig stor erfaring i undervisning af voksne indenfor genopliving (hjerte-/lungeredning) og livredning / vandsikkerhed.

Lars Jonsson, Ejer og instruktør

* 1. januar 2023 skiftede Dansk Svømmeunion navn til SvømDanmark