Om Styrpåhjertestarteren.dk

Styrpåhjertestarteren.dk er startet i august 2019 af Lars Jonsson, som har mange års erfaring indenfor kurser og prøver i genoplivning og livredning.

  • 1998: Første livredderprøve
  • 2008: Uddannet bassinlivredderdommer (Dansk Svømmeunion)
  • 2013: Uddannet instruktør i genoplivning (ERC)
  • 2017: Uddannet åbent vand livredderdommer (Dansk Svømmeunion)
  • 2018: Uddannet Giv Liv instruktør (Hjerteforerningen)
  • 2018: Uddannet instruktørtræner (ERC)
  • 2019: Certificeret instruktør (Lifesavingworld)
  • 2021: Undervisning af Dansk Svømmeunions bassinlivredderdommere

Ved større opgaver, trækker jeg på mit netværk af instruktører, så vi altid kan får gennemført kurserne i et optimalt læringsmiljø, hvor både læring og sikkerhed er i højsædet. I netværket har jeg både instruktører med beredskabsfaglig baggrund fra redningsberedskabet samt sundhedsfaglige medarbejdere fra Præhospitalet og hospitalet.

At jeg kom til at lave min egen virksomhed indenfor undervisning i hjertelungeredning og livredning har været en serie af tilfældigheder, som betydet at jeg har tilegnet mig stor erfaring i undervisning af voksne indenfor genopliving (hjerte-/lungeredning) og livredning / vandsikkerhed