Genoplivning – Godkendt kursusudbyder

Genoplivning: Vi er nu godkendt kursusudbyder fra både Life Saving World – LSW og Eurorpean Resuscitation Counsil – ERC / Dansk Råd For Genoplivning – DRG. Det betyder at du fremover vil se Styrpåhjertestarteren.dk som udsteder af beviset, når du har været på kursus i hjertelungeredning. Du vil dog forsat finde dit bevis og dine online kursusmaterialer på henholdsvis cosy.erc.org (ERC / DRG) og Lifesavingworld.com.

Med godkendelsen som kursusubyder har vi nu også muligheden for at supervision af dig, som har gennemført et ERC instruktørkursus. ERC instruktørkursus udbydes bl.a. som en del af Dansk Svømmeunions Bassinlivredderdommerkursus, og som en del af Hjerteforeningens Giv liv instuktørkursus. Har du gennemført et af disse kurser indenfor de seneste 24 måneder, kan du læse mere om, at blive instruktør i genoplivning.

Kurserne fra Life Savingworld og ERC har hver sine fordele, som du kan læse mere om under kurser i genoplivning.

Har din virksomhed behov for undervisning af alle medabejdere i hjertelungeredning og brug af hjertestarter? Lad os sammen finde den bedste løsning for jer. Uanset om der er tale om et enkelt kursus med op til 6 deltagere, eller I er en større medarbejderflok. Vi kan også hjælpe, hvis I ønsker at få uddannet jeres egne instruktører i genoplivning, til at forestå intern uddannelse og vedligehold af medarbejdernes kompetencer. Har I eget instruktørkorps, kan I lade Styrpåhjertestarteren stå for kvalitetssikring og kursusadministration. Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed, til at få helt styr på sikkerheden.

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med at få styr på sikkerheden! Kontakt os.

Genoplivning - kursus i Hjertemassage og hjertestarter
Genoplivning – kursus i Hjertemassage og hjertestarter
Udgivet i ERC, Life Saving World, Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *