Kurser

Hos Styrpåhjertestarteren.dk tilbyder vi kurser indenfor genoplivning og livredning. Du kan læse mere om kursus i brug af hjertestarter

Alle vore kurser er målrettet lægfolk, men der stor forskel på, hvor højt vi prioriterer genoplivning. Foregår jeres arbejde primært på et kontor, hvor det, at kunne redde en kollega som pludselig falder om, er i højsædet, kan vi gennemføre praktiske kurser med blot 90 minutters samlet tilstedeværelse, når vores online teori er gennemført og bestået (foregår individuelt).

Er I derimod i servicebranchen, i en position hvor omverdenen har en særlig forventning til jeres evner, som fx. livreddere i en svømmehal, anbefaler vi at i tager vores 4 timers kursus, hvor der er større fokus på, og bedre tid til, den enkeltes træning af færdighederne i genoplivning og brug af hjertestarter.

Arbejder I primært med børn eller voksne? Vi tilpasser vore kurser til jeres primære berøringsflade, så personalet der primært har med børn at gøre, kan trænes i behandling og genoplivning af børn, mens personale der primært arbejder med voksne, kan trænes i behandling og genoplivning af voksne.

Vandsikkerhed / Livredning

Skal du arbejde med vandaktiviteter? Vi står klar til at klæde dig på, uanset om du skal arbejde med svømning eller andre vandaktiviteter i svømmehal (Bassinlivredderprøve) såvel som åbent vand (Åbent vand underviser prøve / ILS Åbent vand livredderprøve)